Overons

Over ons

Als klein meisje had ik altijd al bovengemiddeld interesse in dieren. Groot, klein, zacht of glibberig, het maakte mij niet uit. Het was dus al snel duidelijk wat ik graag wilde gaan doen. In 2018 heb ik de studie paraveterinair (dierenartsassistent) succesvol afgerond. Tijdens mijn studie was het al duidelijk voor mij dat ik niet per se in een dierenkliniek wilde werken. Ik vond namelijk nog veel meer leuk! Tijdens mijn stages heb ik dan ook allerlei verschillende richtingen uit kunnen proberen. Zo heb ik op een kinderboerderij stage gelopen, waar ik vervolgens ook een hele tijd gewerkt heb en nu nog regelmatig als vrijwilliger te vinden ben, in een dierenwinkel (waar ik ook met veel plezier gewerkt heb) en in een asiel in Spanje (ook hier ben ik weer als vrijwilliger terug geweest). Met mijn stages ben ik er achter gekomen wat ik écht leuk vind, en dat is met mens en dier werken. Ik puzzel graag mee met een klant in de zoektocht naar het juiste product voor hun dier, of het nu om voer, een tuigje of speelgoed gaat.

In 2020 ben ik ZoeZoo begonnen, mijn eigen webshop met zorgvuldig geselecteerde honden- en kattenbenodigheden. Alléén producten en merken waar ik zelf achter sta en die ik zelf met een gerust hart durf te gebruiken bij mijn eigen dieren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten en merken en blijf mezelf ontwikkelen door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector en het volgen van cursussen en opleidingen. Zo verwacht ik dit jaar nog een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden af te ronden, zodat ik jullie nog beter kan helpen!

Labradoodle Molly maakt ons ‘team’ compleet. Met veel plezier test ze namelijk heel veel verschillende producten uit ons assortiment! Een hele belangrijke taak die ze ook zeer serieus neemt, een harde werker is ze zeker!

-Zoë

Waarom ZoeZoo

Gratis verzending

Voor bestellingen vanaf 70 euro.

Veilige online betaling

Via de meestgebruikte online betaalmethodes in Nederland. iDeal, Mastercard, Visa en American express.

Altijd persoonlijk contact

We doen ons best om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. 

Team

Over ons

Zoë Jakobs

Eigenaar

Sinds jonge leeftijd heb ik altijd een interesse gehad in dieren.

Deze interesse heeft er vervolgens voor gezorgd dat ik een opleiding tot paraveterinair heb afgerond.

Nu wil ik mijn passie voor dieren graag via ZoeZoo overbrengen aan anderen, dit door middel van verantwoorde producten voor uw maatje.

Over ons

Molly

Product Tester

Molly heeft een onvervangbare functie binnen ZoeZoo, ze test namelijk of alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast zorgt ze voor de nodige gezelligheid tijdens de werkzaamheden!