ZoeZoo-logo_final round

Over ons

Webshop Zoë Jakobs

ZoeZoo is een jonge, enthousiaste onderneming die wordt gerund door Zoë Jakobs. Vanuit het Noord-Limburgse Maasbree combineert ze haar bovengemiddelde liefde en passie voor honden en katten met een flinke dosis aan kennis als paraveterinair dierenartsassistent en verkoopster van eerlijke en natuurlijk dierproducten.

Welkom bij de webshop van ZoeZoo

De kernwoorden van Zoe zijn ervaring en liefde. Ervaring mét huisdieren en liefde vóór huisdieren. Ook niet verwonderlijk aangezien Zoë van kinds af aan een grote toegenegenheid heeft opgebouwd voor huisdieren. Heeft u dezelfde betrokkenheid en passie voor honden en katten? Dan bent u van harte welkom bij de webshop van ZoeZoo.

ZoeZoo webshop 24/7

ZoeZoo denkt permanent aan het welzijn van uw huisdier. Heeft u dus vragen over de producten in de webshop, dan kunt u altijd contact opnemen met ZoeZoo. De webshop is uiteraard 24/7 beschikbaar. Uw gekozen producten zullen zo spoedig mogelijk worden verzonden. Desgewenst kunt u gebruik maken van ons afhaalpunt in Sevenum of regiobezorgservice!
Zo gaat dat bij ZoeZoo!

Waarom ZoeZoo

Gratis verzending

Voor bestellingen vanaf 70 euro binnen Nederland en vanaf 100 euro België.

Veilige online betaling

Via de meestgebruikte online betaalmethodes in Nederland. iDeal, Mastercard, Visa en American express.

Altijd persoonlijk contact

We doen ons best om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. 

Over ons

Zoë Jakobs

Eigenaar

Sinds jonge leeftijd heb ik altijd een interesse gehad in dieren.

Deze interesse heeft er vervolgens voor gezorgd dat ik een opleiding tot paraveterinair heb afgerond.

Nu wil ik mijn passie voor dieren graag via ZoeZoo overbrengen aan anderen, dit door middel van verantwoorde producten voor uw maatje.

Molly

Product Tester

Molly heeft een onvervangbare functie binnen ZoeZoo, ze test namelijk of alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast zorgt ze voor de nodige gezelligheid tijdens de werkzaamheden!