.

.

.

Acties

Op deze pagina vind je alle informatie over onze lopende acties. Lees hier alles over hoe je mee doet, wat je kunt winnen (indien van toepassing) en waar je rekening mee moet houden. 

Op al onze acties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Maak kans op een brievenbus-snackpakket voor hond of kat!
INSCHRIJVING GESLOTEN, WINNAARS BEKEND

In verband met ons 2,5 jarig bestaan dat we vieren op 28 februari hebben wij een speciale winactie bedacht. Hiermee maak je kans op één van de twee brievenbussnackpakketten voor hond of kat. 

 

Hoe doe je mee
Er zijn twee manieren om mee te doen met deze winactie. Je mag op beide manieren meedoen om je kansen te vergroten. 

Social Media
Op social media delen wij een foto met een raadplaatje. Plaats een reactie met het aantal worstjes dat jij denkt dat er in de pot zitten. Onder de correcte antwoorden van het aantal worstjes wordt één snackpakket verloot. Is het correcte antwoord niet gegeven? Dan wint degene met het antwoord het dichtste bij het correcte antwoord. Bij meerdere dezelfde antwoorden wordt er geloot. Je kunt meedoen via facebook & instagram (of beide). Deel het bericht zodat je familie, vrienden en kennissen ook mee kunnen doen! 

  • Meedoen kan tot en met dinsdag 7 maart
  • Er is één winnaar van alle facebook & instagramreacties

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om kans te maken op een snackpakket. Onder alle inschrijvingen verloten we één brievenbus snackpakket. Je dient uiterlijk  ingeschreven te staan op dinsdag 7 maart. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ontvang je daarnaast voor de verjaardag van jouw hond of kat een cadeau bij jouw bestelling!

  • Inschrijven uiterlijk op 7 maart
  • Vergeet je inschrijving niet te bevestigen!
  • Er is één winnaar via de nieuwsbriefactie

Wat kun je winnen
We verloten 2x een brievenbus snackpakket. Een brievenbusdoosje gevuld met overheerlijke & gezonde snacks voor hond of kat! Dit pakket wordt gratis naar je verzonden (of indien je in onze bezorgregio woont gratis thuisbezorgd met onze regiobezorging). Je mag aan ons doorgeven of je liever een pakket ontvangt voor honden, katten of een mix van beide. 

 

Winnaars
Er zijn dus twee winnaars bij deze actie. Één via ons social media raadplaatje en één via onze nieuwsbrief. De winnaar van onze social media actie maken we bekend via onze social mediakanalen. De winnaar van onze nieuwsbriefactie krijgt bericht via e-mail. We maken de winnaars bekend op woensdag 8 maart. 
LET OP: Op social media vragen wij de winnaar ons een privébericht te sturen met adresgegevens. Wij zullen NOOIT zelf een privébericht sturen waarin we om jouw gegevens vragen. Vraagt er een account om jouw gegevens (mogelijk met onze naam of een sterk op ons lijkende naam) ga hier dan níét op in. Dit is namelijk een bekende vorm van oplichting. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen hiervan. 

 

Voorwaarden/info
Deze actie is op geen enkele manier gesponsord of beheerd door Facebook & Instagram. Meedoen met deze actie betekend dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief dan ga je ermee akkoord dat je (maximaal 2 keer per maand) een nieuwsbrief ontvangt via e-mail. Je bent pas ingeschreven als je dit bevestigd hebt via de mail die je na inschrijving ontvangt. Voor de nieuwsbrief kun je je ook ten alle tijden weer uitschrijven. Schrijf je je uit voor het einde van de actie dan loot je niet mee. Voorwaarden van de social media actie is dat jouw reactie zichtbaar is voor ons op moment van het bepalen van de winnaar. Is jouw reactie niet zichtbaar (door jouw privacyinstellingen of een fout van Facebook/Instagram) dan doe je niet mee. Meedoen kan één keer per facebookaccount/instagramaccount/e-mailadres. Je dient 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen en woonachtig te zijn in Nederland.
Over de winnaars kan niet worden gediscussieerd. De prijs is persoonlijk en kan alleen worden geïnd door de winnaar zelf. De winnaar dient contact met ons op te nemen over het ontvangen van de prijs en hierbij de nodige gegevens aan ons door te geven. Gebeurt dit niet binnen 14 dagen na het aankondigen van de winnaar dan vervalt de prijs. De prijs wordt dan niet opnieuw verloot. We kondigen de winnaars aan zoals hierboven beschreven staat, je dient zelf te controleren of je een prijs gewonnen hebt. Indien je geen prijs gewonnen hebt ontvang je ook geen bericht van ons. 
Ons snackpakket is zorgvuldig samengesteld voor een hond, kat of een combinatie hiervan. Je dient zelf te bepalen of de ontvangen producten geschikt zijn voor gebruik bij jouw huisdier. Je mag allergieën en dergelijke van jouw huisdier doorgeven als je een snackpakket wint. We proberen hier dan rekening mee te houden met het samenstellen van het pakket, voor zover dit mogelijk is. De waarde van de prijs is minimaal €10,-.

Bij elke bestelling geplaatst via onze webshop ontvang je spaarpunten, deze kun je bij een volgende bestelling inwisselen voor korting!

Bij elke €5*,- die je in de webshop besteed ontvang je een spaarpunt. Elk punt is €0,10 korting waard. Zo krijg je met 50 punten €5,- korting!

Wanneer je een bestelling plaats terwijl je ingelogd bent in je account worden deze punten automatisch toegevoegd aan jouw account. Je kunt op de ‘mijn account’ pagina je huidige puntensaldo bekijken.

Wanneer je al punten verzameld hebt kun je deze inwisselen in de winkelmand. Dit doe je door in het blauwe balkje boven jouw bestelling te klikken op ‘korting toevoegen’. Je kunt dan het gewenst aantal punten dat je wilt gebruiken invullen en de korting toevoegen.

Je ontvangt geen spaarpunten over het bedrag van de verzendkosten. Bij het retourneren van producten zullen de spaarpunten ter waarde van het geretourneerde product uit jouw account verwijderd worden. De spaarpunten zijn niet tegelijkertijd met andere kortingsbonnen te gebruiken.  

Wil jij ook een cadeautje ontvangen voor de verjaardag van jouw hond of kat?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt voor de verjaardag van jouw hond of kat een email met een actiecode. Door deze code te gebruiken binnen de benoemde termijn kun je een cadeautje toevoegen voor jouw hond of kat aan jouw bestelling!

Vergeet na het inschrijven niet jouw inschrijving te bevestigen via de e-mail die je ontvangt. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan de spambox. 

 

Je kunt je inschrijven met de verjaardag van één huisdier. We sturen het cadeautje mee met jouw bestelling. Het cadeautje kan van samenstelling wisselen en is aangepast op een hond of kat. Om het cadeau te ontvangen moeten de instucties in de email gevolgd worden binnen de gestelde termijn. Om mee te doen met deze actie dien je ingeschreven te staan voor onze nieuwsbrief.  Je kunt je uitschrijven via de link in de e-mails of door te mailen naar info@zoezoo.nl.