.

.

.

Acties

Op deze pagina vind je alle informatie over onze lopende acties. Lees hier alles over hoe je mee doet, wat je kunt winnen (indien van toepassing) en waar je rekening mee moet houden. 

Op al onze acties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Bij elke bestelling geplaatst via onze webshop ontvang je spaarpunten, deze kun je bij een volgende bestelling inwisselen voor korting!

Bij elke €5*,- die je in de webshop besteed ontvang je een spaarpunt. Elk punt is €0,10 korting waard. Zo krijg je met 50 punten €5,- korting!

Wanneer je een bestelling plaats terwijl je ingelogd bent in je account worden deze punten automatisch toegevoegd aan jouw account. Je kunt op de ‘mijn account’ pagina je huidige puntensaldo bekijken.

Wanneer je al punten verzameld hebt kun je deze inwisselen in de winkelmand. Dit doe je door in het blauwe balkje boven jouw bestelling te klikken op ‘korting toevoegen’. Je kunt dan het gewenst aantal punten dat je wilt gebruiken invullen en de korting toevoegen.

Je ontvangt geen spaarpunten over het bedrag van de verzendkosten. Bij het retourneren van producten zullen de spaarpunten ter waarde van het geretourneerde product uit jouw account verwijderd worden. De spaarpunten zijn niet tegelijkertijd met andere kortingsbonnen te gebruiken.  

Wil jij ook een cadeautje ontvangen voor de verjaardag van jouw hond of kat?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt voor de verjaardag van jouw hond of kat een email met een actiecode. Door deze code te gebruiken binnen de benoemde termijn kun je een cadeautje toevoegen voor jouw hond of kat aan jouw bestelling!

Vergeet na het inschrijven niet jouw inschrijving te bevestigen via de e-mail die je ontvangt. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan de spambox. 

 

Je kunt je inschrijven met de verjaardag van één huisdier. We sturen het cadeautje mee met jouw bestelling. Het cadeautje kan van samenstelling wisselen en is aangepast op een hond of kat. Om het cadeau te ontvangen moeten de instucties in de email gevolgd worden binnen de gestelde termijn. Om mee te doen met deze actie dien je ingeschreven te staan voor onze nieuwsbrief.  Je kunt je uitschrijven via de link in de e-mails of door te mailen naar info@zoezoo.nl.