.

.

.

.

boris

Tarieven regiobezorging

Bestellingen tot €25,-

€3,95

Bestellingen vanaf €25,-

Gratis

Regiobezorging

 

Wil je snel, gemakkelijk en goedkoop jouw bestelling in huis hebben? Maak dan gebruik van regiobezorging! In eigen beheer komen we jouw bestelling thuisbezorgen, ook diepvriesproducten of zware zakken voer!

Regiobezorging is mogelijk binnen de volgende gemeentes: Venray, Horst aan de Maas, Peel & Maas, Venlo. Daarnaast bezorgen we ook in Reuver en Swalmen. 

We bezorgen op donderdagavond tussen 18:30 en 21:00. Je ontvangt de dag van levering in de ochtend een e-mail met een indicatie van de bezorgtijd. Incidenteel is het mogelijk dat we op een andere dag bezorgen of dat een bezorgdag vervalt i.v.m. vakanties. Dit wordt gecommuniceerd via deze pagina, social media, onze nieuwsbrief en is te zien tijdens het bestellen.

Hoe maak je  gebruik van regiobezorging? Tijdens het bestellen kun je kiezen uit verschillende bezorgopties, zoals levering via PostNL, regiobezorging of afhalen. Valt jouw adres niet binnen het bezorggebied? Dan vervalt de optie regiobezorging. Kies voor de optie regiobezorging wanneer je hier gebruik van wilt maken. Bestel uiterlijk een dag vóór levering voor 23:59 uur.
Automatisch is de eerstvolgende regioroute geselecteerd, deze datum staat vernoemd bij de verzendoptie ‘regiobezorging’. Liever alvast vooruitbestellen voor een andere week? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Geef dan door via het opmerkingenveld wanneer je jouw bestelling wilt ontvangen (houd er rekening mee dat we standaard op donderdagavond rijden en incidenteel op een andere dag, dat staat dan vermeld op deze pagina).
Het is mogelijk dat een bezorgronde eerder vol zit, het is dan niet meer mogelijk voor die datum te bestellen. Bestel dus op tijd!

Verwacht je niet thuis te zijn op het moment van levering? Je kunt de gewenste bezorgdatum aanpassen door ons een e-mail te sturen. Doe dit uiterlijk de dag voor levering vóór 23:59 uur. Daarnaast is het mogelijk om een veilige plaats door te geven waar wij de bestelling achter kunnen laten. Dit is altijd op eigen risico, zorg ervoor dat de locatie niet zichtbaar is vanaf de straat en droog is bij regen. Geef de locatie (duidelijk omschreven) door als opmerking tijdens het plaatsen van de bestelling óf achteraf via e-mail, uiterlijk de dag van levering voor 18:00 uur. Let op: diepvriesproducten laten wij in de zomer nóóit buiten achter. Zorg altijd dat je een bestelling tijdig binnen kunt zetten. 

Is er niemand thuis tijdens de bezorging en is dit niet vooraf doorgegeven? Dan kun je een nieuwe bezorgdatum inplannen (€3,95 bezorgkosten) of de bestelling op afspraak komen afhalen. 

Afhalen

Daarnaast is het mogelijk jouw bestelling op afspraak te komen afhalen. Om jouw bestelling af te komen halen selecteer je tijdens het bestellen de verzendoptie ‘afhalen’.

We hebben geen fysieke winkel. Afhalen kan bij ons afhaalpunt in Sevenum (zie onderstaand adres). We hebben bij ons afhaalpunt géén voorraad staan. Het is daarom alleen mogelijk om vooraf bestelde producten af te komen halen. 
Ons afhaalpunt bevind zich in het pand van Reach Up. Parkeerplaatsen zijn voor het gebouw aanwezig. 

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken stuur je een e-mail naar info@zoezoo.nl. 

Het afhalen van een bestelling is gratis. 

Finja

Adresgegevens:

 

Het adres van het afhaalpunt is:

Van Vlattenstraat 167
5975SE
Sevenum

Gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de A67 als de A73. Vanaf beide snelwegen ben je in ongeveer 10 minuten bij het afhaalpunt.

Bij het afhaalpunt zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak!