.

.

.

.

boris

Afhaalpunt

 

Voor het gemak van het baasje en het besparen van de verzendkosten, geven we  de mogelijkheid de bestelling af te komen halen.


Indien je de bestelling wilt afhalen kun je er voor kiezen de bestelling bij het afhalen te betalen. Je kunt dan pinnen (liever geen contant geld).


Afhalen kan op afspraak. Selecteer tijdens het bestellen de verzendoptie ‘afhalen’. Neem vervolgens contact op om een afhaalafspraak in te plannen. Dit gaat het makkelijkste via e-mail (info@zoezoo.nl). 


Onze afhaallocatie is in Sevenum, in het pand van Reach Up. Omdat wij hier geen voorraad hebben liggen, is het alleen mogelijk om vooraf bestelde bestellingen te komen ophalen. Vrije inloop is dus helaas niet mogelijk.

Neem bij het afhalen van de bestelling graag de bevestigingsemail mee. Dit mag ook op de telefoon. 


Bij het afhaalpunt is het ook mogelijk op afspraak tuigjes of truitjes te komen passen. Neem hiervoor  contact met ons op, dan maken we een afspraak!

Tot ziens bij het afhaalpunt!


Het adres van onze afhaallocatie is:

Van Vlattenstraat 167
5975 SE Sevenum.

Regiobezorging 

 In de regio (gemeente Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo & Venray) bieden wij regiobezorging aan. We komen dan in eigen beheer jouw bestelling thuisbezorgen, óók zware zakken voer en diepvriesproducten.

De regiobezorging zal standaard plaats vinden op donderdagavond van 18:30 tot 21:00. Incidenteel wordt de regiobezorging op een andere dag gepland, dit zal te zien zijn bij het selecteren van de datum tijdens het bestellen en op deze pagina. Daarnaast communiceren wij dit via onze social media pagina’s. 

 

Hoe werkt regiobezorging?

Zodra het adres is ingevuld tijdens het afrekenen komt de bezorgoptie ‘regiobezorging’ beschikbaar als het adres binnen de bezorgregio valt. Om gebruik te maken van de regiobezorging vink je de optie ‘regiobezorging’ aan (op een laptop in het rechter menu en op een mobiel apparaat onderaan). Vervolgens geef je bij het invullen van de gegevens aan welke datum je graag je bestelling zou willen ontvangen. Er zijn datums voor maximaal 3 weken vooruit beschikbaar. Bestellingen dienen uiterlijk de dag voor de bezorging om 23:59 bij ons binnen te zijn.  Op de dag van bezorging ontvang je, zodra onze bezorgplanning gemaakt is, een mailtje met een indicatie van de bezorgtijd. We streven ernaar de mailtjes in de ochtend te kunnen versturen. Indien je gebruik maakt van de regiobezorging dient de bestelling vooraf betaald te worden.

 

 

Tarieven

Bestellingen tot €20,-

€2,95

Bestellingen vanaf €20,-

Gratis

 

Finja

Adresgegevens:

 

Het adres van het afhaalpunt is:

Van Vlattenstraat 167
5975SE
Sevenum

 

 

Gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de A67 als de A73. Vanaf beide snelwegen ben je in ongeveer 10 minuten bij het afhaalpunt.

 

 

Bij het afhaalpunt zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak!