.

.

.

.

boris

Afhaalpunt

Voor het gemak van het baasje en het besparen van de verzendkosten, geven we u de mogelijkheid de bestelling af te komen halen.

Indien u de bestelling komt afhalen kunt u er voor kiezen de bestelling bij het afhalen te betalen. U kunt dan pinnen (liever geen contant geld).

Afhalen kan op vrijdagen van 17:30 tot 18:30. Incidenteel is dit op een andere dag.  Indien u wilt afhalen, geef dan in het bestelproces aan welke vrijdag u de bestelling wilt komen halen, dan zorgen wij dat deze klaar staat. U kunt maximaal 3 weken vooruit plannen. Bestellingen dienen uiterlijk een dag van te voren om 23:59 binnen te zijn. 

Onze afhaallocatie is in Sevenum, in het pand van Reach Up. Omdat wij hier geen voorraad hebben liggen, is het alleen mogelijk vooraf bestelde bestellingen te komen ophalen. Vrije inloop is dus helaas niet mogelijk.

Neem bij het afhalen van de bestelling graag de bevestigingsemail mee. Dit mag ook op de telefoon. 

Bij het afhaalpunt is het ook mogelijk op afspraak tuigjes of truitjes te komen passen. Neem hiervoor van te voren contact met ons op, dan maken we een afspraak!

Tot ziens bij het afhaalpunt!

Het adres van onze afhaallocatie is:

Van Vlattenstraat 167
5975 SE Sevenum.

Regiobezorging

 In de regio (gemeente Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo & Venray) bieden wij regiobezorging aan. We komen dan in eigen beheer uw bestelling thuisbezorgen, óók zware zakken voer en diepvriesproducten.

De regiobezorging zal standaard plaats vinden op vrijdagavond van 18:30 tot 21:00. Incidenteel wordt de regiobezorging op een andere dag gepland, dit zal te zien zijn bij het selecteren van de datum tijdens het bestellen en op deze pagina. Daarnaast communiceren wij dit via onze social media pagina’s. 

Hoe werkt regiobezorging?

Zodra je ingelogd bent of het adres is ingevuld tijdens het afrekenen komt de bezorgoptie ‘regiobezorging’ beschikbaar als het adres binnen de bezorgregio valt. Om gebruik te maken van de regiobezorging vink je de optie ‘regiobezorging’ aan (op een laptop in het rechter menu en op een mobiel apparaat onderaan). Vervolgens geef je bij het invullen van de gegevens aan welke datum je graag je bestelling zou willen ontvangen. Er zijn datums voor maximaal 3 weken vooruit beschikbaar. Bestellingen dienen uiterlijk de dag voor de bezorging om 23:59 bij ons binnen te zijn.  Op de dag van bezorging ontvang je, zodra onze bezorgplanning gemaakt is, een mailtje met een indicatie van de bezorgtijd. We streven ernaar de mailtjes in de ochtend te kunnen versturen. Indien je gebruik maakt van de regiobezorging dient de bestelling vooraf betaald te worden.

 

Tarieven

Bestellingen tot €20,-

€2,-

Bestellingen vanaf €20,-

Gratis

Finja

Adresgegevens:

Het adres van het afhaalpunt is:

Van Vlattenstraat 167
5975SE
Sevenum

 

Gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de A67 als de A73. Vanaf beide snelwegen ben je in ongeveer 10 minuten bij het afhaalpunt.

 

Bij het afhaalpunt zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig. Het afhaalmoment vind plaats in het pand van Reach Up.