boris

Afhaalpunt

LET OP: Door aanscherping van de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt al onze afhaalmomenten te annuleren t/m 19 januari. Het is dus NIET mogelijk producten te komen afhalen!

In plaats daarvan beginnen wij met gratis regiobezorging. Woont u in de gemeente Peel en maas, Horst aan de Maas of Venlo dan komen wij gratis uw bestelling thuisbrengen.

 

Voor meer informatie en updates bekijk je deze pagina of de onderstaande uitleg.

Voor het gemak van het baasje en het besparen van de verzendkosten, geven we u de mogelijkheid de bestelling af te komen halen.

Indien u de bestelling komt afhalen kunt u er voor kiezen de bestelling bij het afhalen te betalen. Dit kan contant of (bij voorkeur) met pin.

Afhalen kan op vrijdagen van 19:00 tot 20:00. Indien u wilt afhalen, geef dan in het bestelproces aan welke vrijdag u de bestelling wilt komen halen, dan zorgen wij dat deze klaar staat. U kunt maximaal 3 vrijdagen vooruit plannen. Bestelt u op vrijdag en wilt u graag dezelfde dag nog komen ophalen? Zorg dan dat u vóór 16:00 uur besteld.

Onze afhaallocatie is in Sevenum, in het pand van Reach Up. Omdat wij hier geen voorraad hebben liggen, is het alleen mogelijk vooraf bestelde bestellingen te komen ophalen. Vrije inloop is dus helaas niet mogelijk.

Neem bij het afhalen van de bestelling graag de bevestigingsemail mee. Dit mag ook op de telefoon. 

Bij het afhaalpunt is het ook mogelijk op afspraak tuigjes of truitjes te komen passen. Neem hiervoor van te voren contact met ons op, dan maken we een afspraak!

Tot ziens bij het afhaalpunt!

Het adres van onze afhaallocatie is:

Van Vlattenstraat 167
5975 SE Sevenum.

Regiobezorging

Door de sluiting van ons afhaalpunt door de coronamaatregelen zijn we op zoek moeten gaan naar nieuwe manieren om onze klanten gemak en service te bieden.

We zijn begonnen met gratis regiobezorging in de gemeente Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo. Dit houd in dat tijdens de lockdown wij de pakketjes gratis komen thuisbezorgen!

De regiobezorging zal standaard plaats vinden op vrijdagavond van 6 tot 9. Indien nodig zullen er extra datums gepland worden.

Hoe werkt de gratis regiobezorging?

Tijdens het afrekenen vul je je gegevens in. Zodra het adres ingevuld is en het binnen de bezorgregio valt komt de mogelijkheid ‘regiobezorging’ beschikbaar. Om gebruik te maken van de regiobezorging vink je de optie ‘regiobezorging’ aan (op een laptop in het rechter menu en op een mobiel apparaat onderaan). Er worden dan geen verzendkosten berekend. Vervolgens geef je bij het invullen van de gegevens aan welke datum je graag je bestelling bezorgd zou willen hebben. Als je dezelfde avond de bezorging wilt ontvangen dien je voor 15:00 uur te bestellen.

Op de dag van bezorging ontvang je zodra onze bezorgplanning gemaakt is een mailtje met een indicatie van de bezorgtijd. 
Indien je gebruik maakt van de regiobezorging dient de bestelling vooraf betaald te worden zodat we het contactmoment zo kort mogelijk houden.

Finja

Adresgegevens:

Het adres van het afhaalpunt is:

Van Vlattenstraat 167 
5975SE
Sevenum

Gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de A67 als de A73. Vanaf beide snelwegen ben je in ongeveer 10 minuten bij het afhaalpunt. 

Bij het afhaalpunt zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig.