Carnis

Wat zijn we toch blij met Carnis. Carnis is een prachtig merk met hele mooie, natuurlijke producten. Carnis past perfect in het assortiment van ZoeZoo. De mooie snacks, de goede gezonde voeding,supplementen en verzorgingsproducten.

We geven Carnis graag de gelegenheid zich voor te stellen. Hieronder stellen ze het merk en de producten voor:

Ga terug naar de basis, terug naar de natuur Gezonde voeding met een hoge acceptie bij dieren voor een betaalbare prijs, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!

-Carnis

Er zijn zoveel merken met voeding voor jouw huisdier, dat je soms door de bomen het bos niet meer zien. Een keuze maken is soms dan ook knap lastig. Bij Carnis maken wij het niet zo ingewikkeld.

Zowel de honden- als kattenbrokken van Carnis komen van Nederlandse bodem.

Voor de hond hebben wij vier soorten geperste brokken. Doordat de brokken totaal verschillend zijn qua ingrediënten, kunnen wij nagenoeg iedere hond bieden wat het nodig heeft. Of de hond nu jong, oud of gevoelig is voor bepaalde eiwitbronnen of koolhydraten, wij hebben een passende brok. De brokken maken wij in twee formaten, zodat zowel de kleine- als de grote hond ervan kan genieten. Geperste brokken hebben minder volume dan geëxtrudeerde brokken, waardoor de maag minder belast wordt, wat de brok uitermate geschikt maakt voor actieve honden of de moeilijke eters.

Voor de kat hebben wij ook een viertal prachtige brokken. Diverse smaken voor de verschillende typen kat geven ons de mogelijkheid om veel katten te bedienen. Ook voor de kat is er rekening gehouden met een grote brok. Niet alleen voor de grote katten, ook voor katten die de brokjes heel doorslikken is dit ideaal!

Ook heeft Carnis 5 verschillende smaken houdbare worsten in haar assortiment. Dit zijn volledige voedingen voor de hond, met toegevoegde vitamines en mineralen om de dieren optimaal te voorzien in hun behoeften. De recepturen zijn glutenvrij.

Het verwen aspect wordt bij ons zeker niet vergeten. Zowel kauwsnacks als trainers hebben wij in alle soorten en maten. Waar mogelijk is, zijn de snacks afkomstig van Nederlandse bodem of wateren. De producten worden vakkundig gedroogd, hierdoor is het niet nodig om conserveringsmiddelen te gebruiken. Hierdoor blijft de kwaliteit perfect behouden. In het brede assortiment is voor iedere hond en kat altijd een passende en tevens gezonde snack te vinden.

Heeft de hond of kat toch nog een steuntje extra nodig? Kijk dan eens bij onze supplementen. Hiermee kun je de viervoeter soms net dat extraatje bieden wat die nodig heeft.

Naast dat we goed zorgen voor de innerlijke hond en kat, bieden wij ook nog een prachtige en heerlijk geurende verzorgingslijn. Uiteraard ook op volledig natuurlijke basis.