Garantie

We doen ons best producten van hoge kwaliteit voor u uit te zoeken.

Toch kan het altijd voorkomen dat een product onverhoopt kapot gaat.

Je bent wettelijk verplicht dit binnen 2 maanden aan ons te melden.
In de algemene voorwaarden vind u meer informatie over de garantie.

Indien producten bij levering beschadigd aangekomen zijn of ontbreken, dien je dit binnen 48 uur aan ons te melden.

Wij doen ons best alleen de beste producten uit te zoeken. Dat betekend niet dat onze producten niet kapot kunnen. Wij vragen u rekening te houden met:

Speelgoed voor honden en katten is nooit onverwoestbaar. Houd hier rekening mee bij de aanschaf. 

Een honden- en kattengebit is gemaakt voor het vangen, doden en opeten van een prooi. Het gebit is in staat botten te kraken en in stukken te bijten. Het maakt niet uit van welk materiaal speelgoed is gemaakt, het is hier niet tegen opgewassen.

Speelgoed wordt gemaakt om een hond of kat te laten spelen. Indien er in wordt gebeten, met nagels in wordt gehaakt of aan wordt getrokken kan het beschadigd raken. Let er ten alle tijden op dat de hond of kat geen sloopgedrag vertoont. Gebeurt dit wel? Stop dit gedrag dan direct of neem het speelgoed af.

Je kunt zelf inschatten welk speelgoed geschikt is voor jouw dier. Des te groter het dier is, des te makkelijker speelgoed beschadigd raakt. Sommige honden slopen al het speelgoed. 

Op speelgoed zit, tenzij nadrukkelijk anders vermeld, geen garantie. 

We vragen je om zodra je het speelgoed ontvangt het speelgoed goed te inspecteren en te beoordelen. Denk je dat het speelgoed geschikt is voor jouw dier? Dan kun je het gebruiken. Indien je het niet geschikt acht kun je het speelgoed, schoon, onbeschadigd en mét de kaartjes er aan vast, retourneren volgens onze reguliere procedure. Daarover lees je hier meer. 
Indien het product al beschadigd is bij ontvangt dien je hier binnen 48 uur na ontvangst contact met ons over op te nemen. Goed om te weten: indien de kaartjes van het speelgoed zijn verwijderd vervalt de garantie! Controleer het product dus goed voordat je de kaartjes verwijderd. 

Tuigen, truitjes, jasjes, zwemvesten etc zijn producten die gemaakt zijn om met jouw hond te wandelen of ze warm of veilig te houden. 

Deze producten worden gemaakt met doel wat daarbij hoort: tuigen zijn om mee te wandelen, jassen zijn om de hond warm te houden tijdens het wandelen etc. 
Op bijt- of krabschade zit dan ook géén garantie. Houd altijd jouw hond in de gaten tijdens het gebruik van dit soort producten. Let erop dat er niet ruw mee wordt omgegaan, zoals bijvoorbeeld tijdens het spelen met andere honden. Een nagel van een hond kan bijvoorbeeld aan een jas blijven hangen, net zoals een jas voor mensen daardoor kapot zou kunnen gaan. Bijt jouw hond bijvoorbeeld in de riem tijdens het wandelen? Stop dit gedrag dan direct. Het product is niet gemaakt om op gekauwd te worden.

In gebreide producten kunnen haken/lussen ontstaan wanneer de hond ergens achter blijft hangen. Voorkom dus dat dit gebeurt. Doe bijvoorbeeld de trui uit tijdens het spelen. Het ontstaan van haken of lussen (en de gevolgen daarvan) is normaal bij een gebreid product, hier zit geen garantie op. Beoordeel zelf of een gebreid product geschikt is voor gebruik bij jouw dier.  

Kies een product dat goed past bij de maat van jouw hond. Op schade die ontstaat door het gebruik van een verkeerde maat zit geen garantie. Indien een tuig, jas of soortgelijk product wordt vermaakt om te maat aan te passen vervalt alle garantie.  

Natuurlijke kauwsnacks zijn een gezond tussendoortje voor de hond. Echter zijn sommige honden erg gulzig. Er kan altijd iets in de keel schieten, net zoals bij ander voer en snacks. Houd altijd toezicht bij het geven van kauwsnacks. Houd goed in de gaten of de hond goed kauwt en geen hele stukken doorslikt. Het voeren van kauwsnacks is op eigen risico. U kunt zelf het beste inschatten wat geschikt is voor uw hond. Bij vragen mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Voor alle overige producten geld dat ze alleen mogen worden gebruikt op de manier waarop ze bedoeld zijn. Schade die ontstaat door gebruik op andere manieren valt niet onder de garantie. Er dient altijd toezicht op een hond of kat te worden gehouden. Gedrag waardoor schade aan producten kan ontstaan dient altijd direct te worden gestopt. Je dient altijd zelf in te schatten of een product geschikt is voor jouw hond of kat. 
We verwijzen door naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie over garantie en retourneren. 

Klachten

Bij klachten kun je je melden via info@zoezoo.nl. We doen ons best de klacht naar tevredenheid op te lossen.
Indien je een klacht hebt vragen wij je een duidelijke beschrijving mee te sturen van het probleem en indien van toepassing foto’s mee te sturen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.