Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en daarnaast een cadeautje ontvangen voor de verjaardag van jouw hond of kat*?

 

Tegenwoordig spelen onze huisdieren een steeds grotere rol in het gezin. Natuurlijk wil je de verjaardag dus ook vieren!

Wij hebben héél veel leuke en lekkere producten in ons assortiment voor een geslaagde verjaardag. Wat dacht je van een leuk speeltje of een lekkere snack als cadeautje?

Maak het feestje vervolgens écht compleet met de Boebus feestlijn! Een vlaggenlijn, ballonnen & papieren borden en bekertjes met een feestelijk ontwerp!

Je ontvangt daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en updates, zodat je volledig op de hoogte blijft. Ook leuke aanbiedingen & interessante nieuwtjes zullen voorbij komen!
Vergeet niet na het inschrijven je inschrijving te bevestigen via de e-mail die je ontvangt. 

 

 

*Per e-mailadres is het mogelijk om één huisdier in te schrijven.  Meerdere huisdieren? Je kunt er voor kiezen om i.p.v. één naam meerdere namen in te vullen en gezamelijk een datum te selecteren. Na inschrijving en bevestiging van de inschrijving zul je rond de verjaardag van jouw dier een code ontvangen. Met deze code kun je een gratis cadeautje toevoegen aan jouw bestelling. Verdere instructies zullen gecommuniceerd worden met de code. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ons privacybeleid.