Overons

Over ons

Het begin

Al vanaf jongs af aan had ik altijd een enorme interesse in dieren. Het was dus al snel duidelijk wat ik graag wilde gaan doen. In 2018 heb ik de studie paraveterinair (dierenartsassistent) succesvol afgerond. Tijdens mijn studie was het al duidelijk voor mij dat ik niet als paraveterinair in een dierenkliniek wilde werken, er is namelijk nog zoveel meer leuk! Met mijn stages heb ik verschillende vakgebieden kunnen uitproberen, zo heb ik gewerkt in een dierenwinkel, bij een kinderboerderij en ben ik aan de slag gegaan bij een asiel in Spanje. Gedurende mijn opleiding was er al een onderwerp wat mijn aandacht bijzonder sterk trok: voeding! Hoewel we natuurlijk hier les over gehad hebben, was dit voor mij niet voldoende. Ik wilde meer! Ook tijdens mijn stage en daarna werk in een dierenspeciaalzaak kwam ik er achter dat de nood aan mensen met échte expertise hoog is: er gaan veel verkeerde adviezen rond en het aantal honden met problemen met de voeding is groot. Hierom ben ik mijn eigen bedrijf gestart, zodat ik kan werken met producten waar ik zelf achter sta. Daarnaast is het geven van voedingsadvies & consulten een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werk. Om dit goed te kunnen doen heb ik natuurlijk nog enkele opleidingen gevolgd: de opleiding tot voedingsdeskundige voor honden en vervolgens orthomoleculair therapeut voor honden. Met daarnaast nog interessante lezingen en trainingen weet ik zo mijn kennis up to date te houden naar de nieuwste inzichten.

Een winkel waar ik 100% achter sta

In 2020 ben ik ZoeZoo begonnen, mijn eigen webshop met zorgvuldig geselecteerde honden- en kattenbenodigheden. Alléén producten en merken waar ik zelf achter sta en die ik zelf met een gerust hart durf te gebruiken bij mijn eigen dieren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten en merken en blijf mezelf ontwikkelen door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector en het volgen van cursussen en opleidingen. Het geven van goed advies en het aanbieden van goede producten is voor mij erg belangrijk. Sta ik er niet achter? Dan verkoop ik het niet!

 

Meet Molly!

Labradoodle Molly maakt ons ‘team’ compleet. Met veel plezier test ze namelijk heel veel verschillende producten uit ons assortiment! Een hele belangrijke taak die ze ook zeer serieus neemt, een harde werker is ze zeker! Molly’s favoriete producten zijn de Trixie voerslang, de Carnilove soft snack eend & de Carnis kabeljauwhuid!
Molly’s avonturen zijn sinds kort te volgen via haar eigen Instagramaccount!

-Zoë

Waarom ZoeZoo

Gratis verzending

Voor bestellingen vanaf €20,- in de regio of bestellingen vanaf €69,- door heel Nederland!

Veilige online betaling

Via de meestgebruikte online betaalmethodes in Nederland. iDeal, Mastercard, Visa en American express.

Altijd persoonlijk contact

We doen ons best om alle vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. 

Team

Over ons

Zoë Jakobs

Eigenaar

Opleidingen:
2018- Paraveterinair dierenartsassistent
2021- Voedingsdeskundige voor honden – Lotte Botter
2023- Orthomoleculair therapeut voor honden – Ingrid Smolders en Eve Verstappen

Workshops/lezingen/trainingen:
2022- Koken voor honden – Eve Verstappen
2022- Chronische stress en voeding (hond) – Eve Verstappen
2022- Functionele toppings & voerverrijking (hond) – Eve Verstappen en Ingrid Smolders

Over ons

Molly

Product Tester

Producttester sinds 2020