Overons

Over ons

Het begin

Al vanaf jongs af aan had ik altijd een enorme interesse in dieren. Het was dus al snel duidelijk wat ik graag wilde gaan doen. In 2018 heb ik de studie paraveterinair (dierenartsassistent) succesvol afgerond. Tijdens mijn studie was het al duidelijk voor mij dat ik niet per se in een dierenkliniek wilde werken. Ik vond namelijk nog veel meer leuk! Tijdens mijn stages heb ik dan ook allerlei verschillende richtingen uit kunnen proberen. Zo heb ik op een kinderboerderij stage gelopen, waar ik vervolgens ook een hele tijd gewerkt heb en nu nog regelmatig als vrijwilliger te vinden ben, in een dierenwinkel (waar ik ook met veel plezier gewerkt heb) en in een asiel in Spanje. Met mijn stages ben ik er achter gekomen wat ik écht leuk vind, en dat is met mens en dier werken. Ik puzzel graag mee met een klant in de zoektocht naar het juiste product voor hun dier, of het nu om voer, een tuigje of speelgoed gaat

Een winkel waar ik 100% achter sta

In 2020 ben ik ZoeZoo begonnen, mijn eigen webshop met zorgvuldig geselecteerde honden- en kattenbenodigheden. Alléén producten en merken waar ik zelf achter sta en die ik zelf met een gerust hart durf te gebruiken bij mijn eigen dieren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten en merken en blijf mezelf ontwikkelen door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector en het volgen van cursussen en opleidingen. Zo heb ik de opleiding tot voedingsdeskundige voor honden succesvol afgerond, zodat ik nog beter kan helpen bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw hond.  Bekijk voor meer informatie hierover onze pagina over voedingsadvies!
Ook ben ik recent van start gegaan met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut voor honden. 

 

Meet Molly!

Labradoodle Molly maakt ons ‘team’ compleet. Met veel plezier test ze namelijk heel veel verschillende producten uit ons assortiment! Een hele belangrijke taak die ze ook zeer serieus neemt, een harde werker is ze zeker! Molly’s favoriete producten zijn de Trixie voerslang, de Carnilove soft snack eend & de Carnis kabeljauwhuid!
Molly’s avonturen zijn sinds kort te volgen via haar eigen Instagramaccount!

-Zoë

Waarom ZoeZoo

Gratis verzending

Voor bestellingen vanaf €20,- in de regio of bestellingen vanaf €69,- door heel Nederland!

Veilige online betaling

Via de meestgebruikte online betaalmethodes in Nederland. iDeal, Mastercard, Visa en American express.

Altijd persoonlijk contact

We doen ons best om alle vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. 

Team

Over ons

Zoë Jakobs

Eigenaar

2018- Paraveterinair dierenartsassistent – Citaverde College

2021- Voedingsdeskundige voor honden –
Lotte’s Logica

 

Over ons

Molly

Product Tester

Producttester sinds 2020