Voedingsadvies

.

.

.


Lijkt het voer bij jouw hond niet goed te vallen? Blijft jouw hond te dik of te dun? En weet je niet hoe je het aan moet pakken? Zie je door de bomen het bos niet meer met de vele verschillende soorten voer? 

Bij ons kun je terecht voor een voedingsadviesgesprek of voedingsconsult voor je hond. Als voedingsdeskundige voor honden (en orthomoleculair therapeut voor honden in opleiding) kijken we onafhankelijk naar de voedingsbehoeftes van jouw hond en wat er verbeterd kan worden aan de huidige voeding om zo een optimaal passend dieet samen te kunnen stellen. Hierbij kijken we naar de behoeftes van de hond én de mogelijkheden in deze situatie. We adviseren dus geen voedingen die niet haalbaar zijn, zoals voer dat niet verkrijgbaar is, boven budget ligt etc. Het advies is onafhankelijk, we zijn niet beperkt tot ons eigen assortiment maar kijken naar alle verkrijgbare voedingen die zouden passen bij de specifieke hond, eigenaar en situatie.Voedingsadviesgesprek of consult?

We bieden twee soorten adviesgesprekken in, namelijk het voedingsadviesgesprek en een voedingsconsult. 


Voedingsadviesgesprek

Het voedingsadviesgesprek is bedoeld voor honden gezonde honden zonder problemen. Ben je bijvoorbeeld onzeker over de juiste voedingskeuze voor jouw hond of krijg je een nieuwe pup? In ca 30 minuten bespreken we de mogelijkheden voor jouw hond en situatie, rekening houdend met jouw wensen. Hiervan maak je tijdens het gesprek zelf notities. Het voedingsadviesgesprek vind telefonisch of via zoom plaats. 

Molly voer ZoeZoo

Voedingsconsult 

Bij een voedingsconsult gaan we dieper in op de situatie. Dit is aanbevolen bij honden die niet meer helemaal gezond zijn of complexere situaties. Voor het consult ontvang je een intakeformulier, zodat we ons vast in de situatie kunnen verdiepen. Vervolgens gaan we in gesprek om de situatie door te spreken en de opties te bekijken. Dit kan telefonisch, via zoom of op afspraak bij ons afhaalpunt. Aan de hand van dit gesprek wordt een plan opgesteld. Je ontvangt hiervan een verslag. Na het consult is het aan jou om aan de slag te gaan met de gegeven adviezen. Heb je na het gesprek nog vragen? Geen probleem, deze kunnen nog gesteld worden via e-mail of telefoon. Voeding is geen exacte wetenschap, de exacte resultaten van het plan zijn dus altijd afwachten. In de meeste gevallen duurt het minimaal een aantal weken voor de resultaten zichtbaar zijn. Soms moet een plan worden bijgesteld. Tussendoor kunnen we kleine aanpassingen doen aan het plan. Indien gewenst of noodzakelijk kan er een herhaalconsult ingepland worden, tegen gereduceerd tarief. Hierbij wordt de situatie na de voerwijziging bekeken en zo nodig een aangepast plan opgesteld. 


Gezondheid
Voeding en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Daarom kan het zijn dat voor of tijdens het voedingsconsult ik doorverwijs naar de dierenarts, bijvoorbeeld voor een bepaald onderzoek. Bepaalde medische aandoeningen kunnen namelijk de voedingsbehoeftes doen veranderen of moeten worden gediagnostiseerd of  behandeld door de dierenarts. 

Prijzen

Voedingsconsult                  –               €49,95

Herhaalconsult                   –                €19,95

Voedingsadvies                   –               €24,95     

 

Een voedingsconsult is een uitgebreid consult incl. nazorg met de mogelijkheid tot een herhaalconsult. Een voedingsadviesgesprek is een adviesgesprek van ca 30 minuten bedoeld voor gezonde honden. 

Bij alle voedingsadviezen & -consulten geven we 100% inzetgarantie. Dat wil zeggen dat we ten alle tijden ons volledig zullen inzetten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De daadwerkelijke resultaten zijn afhankelijk van vele factoren en soms is het mogelijk dat een traject langer duurt of dat we zullen moeten doorverwijzen. 


Interesse in een voedingsconsult of adviesgesprek? Maak een afspraak via info@zoezoo.nl. 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op voedingsconsulten & advies. Productgerelateerde vragen (zoals bijvoorbeeld of een bepaalde voeding geschikt is voor pups of wat de juiste hoeveelheid brok is) kunnen uiteraard kosteloos gesteld worden.