Voedingsadvies

.

.

.

.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lijkt het voer bij jouw hond niet goed te vallen? Blijft jouw hond te dik of te dun? En weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Bij ons kun je terecht voor een voedingsconsult voor je hond. Als voedingsdeskundige kijken we onafhankelijk naar de voedingsbehoeftes van jouw hond en wat er verbeterd kan worden aan de huidige voeding om zo een optimaal passend dieet samen te kunnen stellen. Hierbij kijken we naar de behoeftes van de hond én de mogelijkheden in deze situatie. We adviseren dus geen voedingen die niet haalbaar zijn, zoals bijvoorbeeld voer dat bijna niet verkrijgbaar is, ver boven budget ligt etc. Het advies is onafhankelijk, we zijn niet beperkt tot ons eigen assortiment maar kijken naar alle verkrijgbare voedingen die zouden passen bij de specifieke hond, eigenaar en situatie.

 

Hoe werkt het voedingsconsult?
Om te beginnen starten we met een intake formulier. Dit krijg je voor de afspraak toegestuurd per e-mail en mag ingevuld teruggestuurd worden (uiterlijk 2 werkdagen voor de afspraak). In dit intakeformulier vragen we informatie over de hond, de eventuele problemen en wat er al gedaan is om de problemen op te lossen. Ook vragen we naar de voedingen & snacks die de hond in het verleden al heeft gehad. Met deze informatie ga ik dan alvast aan de slag. De afspraak kan fysiek plaatsvinden in ons pand of bij ons afhaalpunt. We zoeken samen een geschikte datum, soms is dit overdag en soms in de avonduren. Ook telefonisch of via e-mail zijn er mogelijkheden. Tijdens de afspraak zullen we zo nodig nog meer bespreken, vragen beantwoorden en gaan we op zoek naar een geschikte voeding. Na de afspraak ontvang je een verslag waarin de belangrijkste zaken nog eens opgeschreven zijn.

Molly voer ZoeZoo

Na het consult 
Na het consult ga je aan de slag met de gegeven adviezen. Na de verandering van de voeding kan het enige tijd duren voordat er resultaten zichtbaar zijn. Tijdens deze periode kun je gewoon tussendoor contact met ons opnemen als er vragen zijn. Je mag ons ook tussendoor op de hoogte houden van ontwikkelingen. Zo kunnen we zo nodig nog aanpassingen doen. Als alles goed gaat kunnen we het afsluiten. Omdat voeding geen exacte wetenschap is en elke hond anders reageert op bepaalde voeding (en niet dit altijd te voorspellen is) kan het zijn dat we nog een keer samen moeten zitten voor een herhalingsconsult en een nieuw plan opstellen. In dat geval kijken we naar de resultaten van het vorige plan van aanpak en slaan we zo nodig een andere weg in.

 

Gezondheid
Voeding en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Daarom kan het zijn dat voor of tijdens het voedingsconsult ik doorverwijs naar de dierenarts, bijvoorbeeld voor een bepaald onderzoek. Bepaalde medische aandoeningen kunnen namelijk de voedingsbehoeftes doen veranderen of moeten worden gediagnostiseerd of  behandeld door de dierenarts. 

Prijzen

Voedingsconsult                  –               €49,95

Herhaalconsult                   –                €19,95

Voedingsadvies                   –               €24,95     

 

Een voedingsconsult is een uitgebreid consult incl. nazorg. Na het consult houden we contact en heb je de mogelijkheid vragen te stellen. Tussendoor kunnen we kleine aanpassingen doen in het plan van aanpak. Indien het gewenste resultaat niet behaald word en we een nieuw plan moeten opstellen kan een herhaalconsult ingepland worden.

Bij voedingsadvies bespreken we  (max. 30 minuten) de situatie en overleggen we wat een geschikte optie voor de hond is. Dit is vooral geschikt bij simpele problematiek of wanneer je een nieuwe hond krijgt en niet weet waar te beginnen. Exclusief nazorg, als er meer advies gewenst is kan een nieuw adviesgesprek ingepland worden. We adviseren bij complexere gevallen het voedingsconsult te kiezen!

Bij alle voedingsadviezen & -consulten geven we 100% inzetgarantie. Dat wil zeggen dat we ten alle tijden ons volledig zullen inzetten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De daadwerkelijke resultaten zijn afhankelijk van vele factoren en soms is het mogelijk dat een traject langer duurt of dat we zullen moeten doorverwijzen. 

Interesse in een voedingsconsult of adviesgesprek? Neem contact met ons op via info@zoezoo.nl. 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op voedingsconsulten & advies. Productgerelateerde vragen kunnen uiteraard kosteloos gesteld worden.