Voedingsadvies

.

.

 

Lijkt het voer bij jouw hond niet goed te vallen? Of blijft jouw hond te dik of te dun? En weet je niet hoe je het aan moet pakken? Zie je door de bomen het bos niet meer met de vele verschillende soorten voer? 

Bij ons kun je terecht voor een voedingsadviesgesprek of voedingsconsult voor je hond. Als gediplomeerd voedingsdeskundige voor honden & gediplomeerd orthomoleculair therapeut voor honden kijken we onafhankelijk naar de voedingsbehoeftes van jouw hond en wat er verbeterd kan worden aan de huidige voeding om zo een optimaal passend dieet samen te kunnen stellen. Hierbij kijken we naar de behoeftes van de hond én de mogelijkheden in deze situatie. We adviseren dus geen voedingen die niet haalbaar zijn, zoals voer dat niet verkrijgbaar is, boven budget ligt etc. Het advies is onafhankelijk, we zijn niet beperkt tot ons eigen assortiment maar kijken naar alle verkrijgbare voedingen die zouden passen bij de specifieke hond, eigenaar en situatie.

 

Alle informatie over voedingsadvies vindt je op onze website Honden Voedingsdeskundige Limburg.
We hebben voor ons advies een aparte website en naam opgericht om zo voldoende informatie op de website kwijt te kunnen zónder dat het onoverzichtelijk wordt. Onze nieuwe naam voor voedingsadvies geeft daarnaast duidelijk weer wat wij doen én maakt onderscheid tussen ons advies en de webshop. Want ons advies is volledig onafhankelijk van ons webshopassortiment: we nemen in onze adviezen alle beschikbare voedingen mee. 

Molly voer ZoeZoo

Op onze website vindt je verschillende pakketten waarin wij advies geven. Zo kun je van een simpele voedingscheck gebruik maken als je niet zeker bent van de huidige voeding die je jouw hond nu  geeft. Maak gebruik van een voedingsconsult óf traject wanneer er gezondheidsproblemen een rol spelen waar je graag hulp bij ontvangt. 

 

Ook kun je je via onze website Honden Voedingsdeskundige Limburg inschrijven voor diverse lezingen over voeding. Deze lezingen vinden zowel online als op diverse locaties plaats. Zo kun je als je wilt fysiek een lezing bijwonen maar kun je er ook een volgen vanuit de andere kant van het land. 

De actuele tarieven van onze adviesmogelijkheden (een voedingscheck, een (orthomoleculair) voedingsconsult of een (orthomoleculair) voedingstraject) vindt je op onze website www.hondenvoedingsdeskundigelimburg.nl